Category
Kiirkaerahelbed, Magusad

Šokolaadine kaerahelbepuder kirssidega

Kahele:

vesi 2 dl
Heleni kiirkaerahelbed 1 dl
banaan 1
piim 1 dl
mõru kakaopulber 1 sl
tume šokolaad 3 ruudukest
näpuotsaga soola

Kirsikaste:

külmutatud kirsid 150 g
suhkur 3 sl
hakitud šokolaad serveerimiseks
Kirsikastmeks tõsta kirsid ja suhkur väikesesse potti, sega läbi ja kuumuta madalal kuumusel, kuni kirsid on sulanud ja suhkur lahustunud.
Pudru tegemiseks kuumuta vähese soolaga maitsestatud vesi keema. Sõrista helbed sisse. Hauta 2 minutit. Lisa kahvliga purustatud banaan, piim ja kakaopulber. Sega läbi ja hauta veel 1 minut. Lisa šokolaad, lase sel pudru kuumuses sulada ja sega puder läbi. Serveeri kirsikastme ja hakitud šokolaadiga.

Retsepti ja fotode autor Mari-Liis Ilover