Lase munal vees keema tõusta ja keeda 4 minutit, et saada pehme sisu. Kui soovid kõva muna, keeda 7 minutit. Loputa külma veega ja koori.
Sega kõrvits soola, pipra, palsamiäädika ja 1 tl õliga ning küpseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 200 kraadi juures u 10–15 minutit, kuni kõrvits on pehme. Pudista nori kaussi, maitsesta soola ja ülejäänud õliga, lisa ahjupannile ning lase viimased 2 minutit koos küpseda, et nori krõbedaks muutuks.
Samal ajal kui muna keeb ja kõrvits küpseb, lase potis puljong keema, lisa pudrusegu ja keeda vahepeal segades 2 minutit. Kata pott kaanega ja hauta veel 3 minutit.
Serveeri putru koos kõrvitsa ja poolitatud munaga ning pudista peale nori.
Retsepti ja fotode autor Britt Paju