[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column][vc_column_text] [page_title] [/vc_column_text][vc_single_image image="176" img_size="" qode_css_animation="" el_class="siuhviuh_sm" css=".vc_custom_1520509685347{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 20px !important;}"][vc_column_text css=".vc_custom_1522653703570{padding-top: 30px !important;}"]​Lõika aprikoosid või ploomid eelmisel õhtul tükkideks, pane supitaldrikusse ja kalla peale nii palju sooja vett, et puuviljad oleks peaaegu kaetud. Hommikul kalla ligunenud puuviljad...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern" z_index=""][vc_column][vc_column_text] [page_title] [/vc_column_text][vc_single_image image="176" img_size="" qode_css_animation="" el_class="siuhviuh_sm" css=".vc_custom_1520509685347{padding-top: 40px !important;padding-bottom: 20px !important;}"][vc_column_text css=".vc_custom_1522651260381{padding-top: 30px !important;}"]Lisa neljaviljahelbed keevasse vette või piima. Keeda aeg-ajalt segades 2–3 minutit. Seejärel hauta kaane all 2 minutit. Maitsesta soolaga. Serveerimiseks puista peale peterselli, erinevaid pähkleid...