Blogija Lilli võttis osa Heleni väljakutsest ja valmistas putrudest põnevaid roogasid

“Ma olen sellest juba kirjutanud, et meie pere on suur pudruaustaja ning samuti olen varem kiitnud blogis Helde mitmeviljaputrusid, kuid kui nüüd pakkus Helen Helbed välja teha pudru-väljakutse – nädal aega süüa iga päev putru – ei vastanud ma, et me ju niigi sööme, vaid võtsin salakavalalt pakkumise vastu. Muidugi ma tahan pudru-challenge‘st osa võtta! Mitte niisama suvaliselt osa võtta, vaid ikka rõõmu ja õhinaga, sest ma ei kujuta enda elu ilma pudruta ettegi ning ma kavatsen teile ka seda kiitma hakata! Ja peamiselt võtsin seetõttu otsuse vastu, et … igav on putru süüa. Ma olin laisaks muutunud ning igal hommikul oli üks ja see sama – puder ja moos..”

Loe edasi Lilli blogipostitust “Väljakutse: pudrud nõutud roogadeks” SIIT!