Risotost inspiratsiooni saanud roog maitseb imehästi ja sobib suurepäraselt lõuna- või õhtusöögiks.
Lõika kana kintsuliha väikesteks tükkideks. Haki sibul ja küüslauk. Kuumuta pannil oliiviõli. Lisa kanatükid ja prae segades 10 minutit. Maitsesta soola (kasuta soola pigem vähem, sest ka puljong ja parmesan on soolakad) ja musta pipraga. Lisa sibul ja küüslauk, prae mõõdukal kuumusel veel 5 minutit, kuni sibul ja küüslauk on läbipaistvad.
Kummuta kogu pannisisu potti. Vala peale puljong ja sõrista sisse helbed. Sega läbi ja hauta madalal kuumusel 7 minutit. Poolita kirsstomatid. Lisa koos maisiterade ja riivitud parmesaniga toidu hulka. Sega läbi.
Serveerides puista peale hakitud värsket peterselli ja veel veidi riivitud parmesani. Lisa veskist ka paar keerdu musta pipart.
Retsepti ja fotode autor Mari-Liis Ilover